Informatie voor kandidaten

Ben jij een expert op het gebied van technische documentatie, communicatie en/of training en ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe baan of opdracht als technisch schrijver, document controller, copywriter, tender schrijver, EMVI schrijver, medical writer die perfect aansluit bij jouw wensen en vaardigheden? Dan ben je op de juiste plek. Intrados brengt klanten en experts samen. Als specialist op het gebied van technische communicatie beschikken we over een breed netwerk van interessante opdrachtgevers die actief zijn in technische sectoren, zoals de ICT, de medisch-technische sector, de bouw en de scheepvaart.

Waarom een interim opdracht?

Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een interim opdracht, bijvoorbeeld:

  • Je wilt graag ervaring opdoen bij verschillende organisaties.
  • De flexibiliteit en afwisseling interim spreken je aan.
  • Je werkt graag aan duidelijk afgebakende projecten.
  • Je wilt je zoekmogelijkheden naar interessante projecten uitbreiden.
  • Je wilt in contact komen met bedrijven die uitsluitend via gespecialiseerde bureaus werven.
  • Je wilt eerst een tijdje bij een potentiële werkgever werken voor je een vast dienstverband aangaat.

Met welke reden je ook voor detachering kiest, wij staan graag voor je klaar!

Werkwijze

Als je interesse hebt in een detachering via Intrados, dan horen we graag van je, of je nu graag als zzp’er aan de slag wilt of op zoek bent naar een vaste baan. Op basis van je cv en een kennismakingsgesprek kijken we hoe goed we bij elkaar passen. Als we een opdracht hebben die ons geschikt lijkt voor jou, nemen we contact met je op. We leggen je gegevens voor aan de klant en als die geïnteresseerd is, volgt er een oriënterend gesprek. Nadat je bent geplaatst, blijven we betrokken. We regelen de administratieve afhandeling en zijn het aanspreekpunt voor jou en de klant. We informeren regelmatig hoe het gaat en horen graag jouw kant van het verhaal. Kortom: het gaat ons niet alleen om een plaatsing, maar we zijn oprecht geïnteresseerd in jou en je loopbaan.

Over Intrados

Wij zijn een betrokken, ervaren dienstverlener die de juiste mensen met elkaar in contact brengt. Een vak apart, maar wij verstaan het. We specialiseren ons al jaren in technisch schrijven, dus we zijn bekend met alle ins en outs van het vakgebied. Voor ons zijn persoonlijk contact en goede begeleiding van groot belang. We zien het als een uitdaging om met de best mogelijke oplossing te komen voor alle partijen. Dat doen we op een transparante manier, met heldere communicatie.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Upload dan hier je cv.