DCT en Intrados gaan samen onder de naam ‘Data Concept Technology’ (DCT)

Wij delen met trots mee dat DCT B.V. en Intrados B.V. vanaf heden zijn gefuseerd. We zullen samen verder gaan onder de naam ‘Data Concept Technology B.V.’ (DCT).

Beide organisaties leveren hoogwaardige diensten op het gebied van technische documentatie en zullen dit samen onverminderd blijven doen. Intrados is gespecialiseerd in de werving en detachering van technische schrijvers, voor het ontwikkelen en beheren van (technische) documentatie voor diverse sectoren. DCT is expert op het gebied van het ontwikkelen, beheren en publiceren van technische documentatie. Tevens leiden zij technisch schrijvers op. Een perfecte match.

Door de bundeling van krachten vinden alle wervings- en detacheringsactiviteiten vanaf heden plaats onder één dak, waardoor wij onze klanten nog beter en efficiënter van dienst kunnen zijn. Deze fusie zal voor onze klanten geen merkbare veranderingen met zich meebrengen. We blijven onze veelzijdige service op het gebied van technische documentatie en de daar bijbehorende uitdagingen optimaliseren. We kijken de toekomst positief tegemoet.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@dct.nl, telefonisch via +31 345 63 73 10 of door ons contactformulier in te vullen.

Data Concept Technology B.V.