Informatie voor opdrachtgevers

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker die moeiteloos meedraait in uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Intrados brengt klant en expert samen. We staan voor u klaar met een uitgebreid netwerk van ervaren, hoogopgeleide documentatie-experts. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van technisch schrijven, document control, copywriting, tender schrijven, EMVI schrijven, medical writing, vertalen en training zijn we dé informatiespecialist; we zijn bekend met uw werkgebied en hebben aan een half woord genoeg.

Interim

Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor een interim oplossing van Intrados, bijvoorbeeld:

  • U bent op zoek naar tijdelijke vervanging van een medewerker.
  • U hebt tijdelijk specifieke kennis nodig die u zelf niet in huis heeft.
  • U wilt een tijdelijk verhoogde workload opvangen.
  • Het is lastig om geschikt personeel te vinden.
  • U wilt eerst een tijdje samenwerken met een nieuwe medewerker voor u overgaat tot een vast dienstverband.

Wat de aanleiding en aard van uw aanvraag ook zijn, wij gaan graag voor u aan de slag.

Werkwijze

Uw wensen staan centraal. Dat betekent dat de keuze altijd bij u ligt. De eerste stap? We brengen uw wensen in kaart en leren uw organisatie zo goed mogelijk kennen. We stellen de juiste vragen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de medewerker die u zoekt. Op basis daarvan dragen we een aantal geschikte kandidaten voor. U selecteert op basis van cv’s een of meer experts voor een kennismaking en vervolgens beslist u of u een goed gevoel hebt bij een van de sollicitanten. Naast een geschikte achtergrond is tenslotte vooral de persoonlijke klik van groot belang. Als de expert is geplaatst, blijven we contact houden. We regelen de administratieve afhandeling en zijn het aanspreekpunt voor zowel u als de expert. Kortom: wij nemen u zo veel mogelijk werk uit handen.

Over Intrados

We zijn een betrokken, ervaren dienstverlener die de juiste mensen met elkaar in contact brengt. Een vak apart, maar wij verstaan het. Welke vraag u ook bij ons neerlegt, wij gaan op zoek naar de best mogelijke oplossing voor alle partijen. Dat doen we op een transparante manier, met heldere communicatie. Onze adviseurs beschikken over ruime ervaring en daarmee een gedegen vakkennis.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wilt u ons een aanvraag sturen? Klik dan hier om direct een offerte aan te vragen.
Bekijk hier ook onze Algemene Voorwaarden