Intrados | Interim Informatie Specialisten

Intrados betekent letterlijk “binnenwelfvlak”. Het is de bouwkundige aanduiding voor de binnenkant van een boogconstructie die dient als open dragend element van een brug of overspanning.

Intrados ís een bruggenbouwer. Met onze open, solide en betrokken werkwijze brengen wij gedegen tijdelijke samenwerkingen tot stand tussen onze klanten en specialisten.

Onze dienstverlening

Intrados is gespecialiseerd in interim oplossingen voor het ontwikkelen en beheren van (technische) documentatie in diverse sectoren. Onze toegevoegde waarde is onze jarenlange ervaring in de wereld van sectorspecifieke documentatie, want dat is waar we verstand van hebben. De interim-oplossing, meestal detachering, is voor ons niet meer dan de vorm waarin wij uw documentatievraagstuk door de beste professional op laten lossen.

Uw voordeel? U heeft de volledige inhoudelijke regie over een projectspecifiek specialist van Intrados bij u op locatie. Hierdoor kunt u uw projecten volledig naar uw eigen wensen blijven organiseren.
Onze Interim Informatie Specialisten kunnen uw organisatie onder andere tijdelijk versterken op het gebied van technisch schrijven, document control, copywriting, tender schrijven, EMVI schrijven, medical writing, vertalen en training.

Onze visie en missie

Visie | Informatie is er in overvloed en wordt steeds sneller geproduceerd. De productie lijkt soms een doel op zich en de informatiedoelstelling verdwijnt dan naar de achtergrond. Ondanks dat de omvang en complexiteit van informatie toeneemt, heeft de ontvanger steeds minder tijd. Keuzes en beslissingen worden meer en meer gebaseerd op het beschikken over de juiste informatie in de juiste hoeveelheid op het juiste moment in de juiste verschijningsvorm. De moderne mens wenst daarom steeds iteratiever geïnformeerd worden en wil deze informatie intuïtief tot zich kunnen nemen.

Missie | Om klanten en gebruikers optimaal te informeren wil Intrados de professionaliteit van een Interim Information Specialist voor iedere organisatie bereikbaar maken.

Onze mensen

Wat hebben de mensen van Intrados met elkaar gemeen? Onze experts zijn natuurlijk individuen en bij verschillende organisaties passen verschillende persoonlijkheden. Toch zijn er gemene delers. Onze mensen zijn enthousiast over hun vak, bekwaam, leggen de lat hoog, denken mee en geven advies waar nodig, zijn nieuwsgierig, verdiepen zich graag in nieuwe materie en komen met creatieve oplossingen.

Onze historie

L&L Documentation and Translation is ruim 30 jaar geleden opgericht als lokalisatie-, vertaal en technisch schrijfbureau. Het uitvoeren van technisch schrijfopdrachten heeft zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot het leveren van technisch schrijvers op locatie bij de klant. Deze activiteit is uitgegroeid tot een scala aan interim-opdrachten in en om het werkveld van technische documentatie. Begin 2014 leidde dit tot het oprichten van een zusterbedrijf L&L Staffing B.V. De laatste twee jaar groeide het L&L Staffing B.V. uit tot een volwassen organisatie en brak het moment aan om het bedrijf een eigen gezicht te geven onder de naam Intrados.

Wij werken o.a. voor: